جورامون 19 ارسال شده در ژوئن 12, 2015 کیوان جان تولدت مبارک باشه! !Keep calm and Happy Birthday به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tywin Lannister 0 ارسال شده در ژوئن 12, 2015 مبارک باشه کیوان خان به سلامتی ییگریتشون به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
renly baratheon 1 ارسال شده در ژوئن 12, 2015 منم تبریک میگم کیوان جان! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئن 12, 2015 خیلی ممنون دوستان. مهدی تولدم Keep Calm کنیم که دیگه boring می شه. تایوین ایگریتشون رو خوب اومدی. اسمایلی ه خیلی باحاله، مرسی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 13, 2015 دیر گفتن بهتر از هرگز نگفتنه کیوان تولدت مبارک پ.ن: آرزو به دل موندم یه پست از کیوان بخونم که برای فهمش نیاز نباشه از معلومات زبان انگلیسی کمک بگیری! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
استاد آمون 5 ارسال شده در ژوئن 13, 2015 با یه کمی تاخیر تولدت مبارک باشه کیوان عزیز امیدوارم به فرخندگی تولدت مارتین یه گشایشی در کار مارتل ها انجام بده به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئن 13, 2015 کیوانجان تولدت مبارک... ایشالله صدساله شی!(صد سال بسه دیگه چه قدر میخوای عمر کنی! ) به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئن 13, 2015 بسی مُتُشَکِرَم. محمد حسین: من به 99 هم راضیم. در واقع بهتر هم هست. زهرا: کتاب رو بده جرج، مثل لاست هم نشه و ناامیدمون نکنه بعد این همه سال، من راضیم. مارتل ها هم هیچی نشن اصن. والا بخدا. آزور: به جان خودم تلاش می کنم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lily snow 0 ارسال شده در ژوئن 25, 2015 روس بولتون عزیز تولدت مبارک! امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشی. (فک نمیکنی به مناسبت تولدت بهتره این وینترفل و خالی کنی بری توی همون دردفورت خودت زندگی کنی؟؟؟خوبیت نداره به خدا!میان میکشنتا! از ما گفتن بود! ) به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئیه 29, 2015 به به! تولدت مبارک تاليساى عزيز. برات آرزوى شادى و موفقيت هر چه بيشتر دارم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئیه 29, 2015 تالیسا تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lily snow 0 ارسال شده در ژوئیه 29, 2015 تالیسا خانوم!!تولدت مباررررررررررررررررک!!!!!!!!!!! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئیه 29, 2015 مبارکه آرمینا. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sr Baristan 0 ارسال شده در ژوئیه 29, 2015 تولدتون مبااااااااااااااااااااااااااااااارک تالیسا به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 سلام آرمینای عزیز من دیر رسیدم . تولدت مبارک همیشه پاینده باشی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tywin Lannister 0 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 منم تبریک میگم بهتون تالیسا جان به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در اوت 1, 2015 تولدت مبارک باشه تالیسا جان! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در اوت 1, 2015 منم تولد لرد خستگی ناپذیر وستروس ( بانو آرمینا ) رو تبریک می گم امیدوارم زیر سایه خدایان کهن، حکومت طولانی مدتی بر انجمن وستروس و مناطق اطراف ( ویکی ) داشته باشین! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در اوت 1, 2015 به به رنلی عزیز، شاه شهید. تولدتون مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در اوت 1, 2015 تولدت مبارک رنلی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Winterfell 0 ارسال شده در اوت 2, 2015 رنلی عزیز و تالیسا عزیز تولد هر دوتاتون مبارک. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در اوت 2, 2015 تولد آرمینا مگه چند وقت پیش نبود؟ در هرصورت مبارک باشه خانوم ایشالا به هرچی میخوای برسی والبته رنلی عزیز تولد شماهم مبارک Sent from my C2005 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Khal Drogo 0 ارسال شده در اوت 3, 2015 سلام دوستان تولد تالیسا و رنلی مبارک ایشالله 120 سالگیشونو جشن بگیریم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sr Baristan 0 ارسال شده در اوت 3, 2015 رنلی جان تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در اوت 3, 2015 مگه تولد رنلی بود، چرا من ندیدم؟ رنلی جان تولدت مبارک امید وارم که همیشه شاد و سلامت باشی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر