Winterfell 0 ارسال شده در دسامبر 9, 2015 ممنونم نگار و سینا عزیز. ☺ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جانکویل 0 ارسال شده در دسامبر 10, 2015 Winterfell منم با تاخیر تبریک میگم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
She-wolf of Riverrun 0 ارسال شده در دسامبر 17, 2015 وینترفل عزیز، تبریک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژانویه 12, 2016 alireader تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژانویه 12, 2016 alireader تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireader 1 ارسال شده در ژانویه 13, 2016 ممنون از استنیس عزیز و نگار خانم همه بچه های فروم. خوشحالم که در جمع دوستان عزیزم هستم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در آوریل 24, 2016 تولدت مبارک hamedsr به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در آوریل 24, 2016 hamedsr تولدت مبارک باشه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در آوریل 24, 2016 حامد جان تولدت مبارک! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsr 0 ارسال شده در آوریل 24, 2016 من یه سوتی دادم. به سال نگاه نکردم. فکر نمی کردم میلادی باشه. تولدم 24 آپریل نیست، 24 تیره مرسی به هر حال به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در آوریل 24, 2016 یعنی پس بگیریم تبریک رو؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در آوریل 24, 2016 hamedsr » یکشنبه اردیبهشت 5, 95 10:26 pm[/url]"]من یه سوتی دادم.به سال نگاه نکردم. فکر نمی کردم میلادی باشه. تولدم 24 آپریل نیست، 24 تیره مرسی به هر حال چقد آشناس این سوتی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر