titanium833 0 ارسال شده در آوریل 8, 2014 سلام دوستان من تازه تصمیم گرفتم کتاب رو استارت بزنم ، فقط میخواستم بدونم آیا واقعا کتابی به زبان فارسی وجود داره ؟(کاغذی) - اگر کتابها الکترونیکی هست واقعا میشه اونا رو روی کامپیوتر یا گوشی خوند !؟ پدر چشم در نمیاد ؟! چیه خوب تجربش رو نداشتم و اینکه کتاب به زبان انگلیسی رو میشه جایی گیر آورد با قیمت مناسب؟ فک کنم ارجینال بخونی حالش بیشتر باشه نه ؟! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در آوریل 8, 2014 سلامدوستان من تازه تصمیم گرفتم کتاب رو استارت بزنم ، فقط میخواستم بدونم آیا واقعا کتابی به زبان فارسی وجود داره ؟(کاغذی) - اگر کتابها الکترونیکی هست واقعا میشه اونا رو روی کامپیوتر یا گوشی خوند !؟ پدر چشم در نمیاد ؟! چیه خوب تجربش رو نداشتم و اینکه کتاب به زبان انگلیسی رو میشه جایی گیر آورد با قیمت مناسب؟ فک کنم ارجینال بخونی حالش بیشتر باشه نه ؟! کتاب چاپ شده که وجود داره ولی خب همه متفق القول معتقند که ترجمه اینترنتی بهتره. مساله سانسور هم هست که ترجمه اینترنتی خیلی کم و مشخص سانسور شده اونم تو جلد سه ولی چاپی ها خب وضعشون بدتره. کتاب انگلیسی چاپ شده هم ظاهراً تو شهر کتاب شریعتی موجود ه، اگه درست یادم باشه 300 تومن می شه کلش. (از استنیس بپرس دقیقش رو) من خودم با خوندن از روی مانیتور مشکلی ندارم و پدری هم از چشمام در نیومده. باز سلیقه است. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در آوریل 9, 2014 سلامدوستان من تازه تصمیم گرفتم کتاب رو استارت بزنم ، فقط میخواستم بدونم آیا واقعا کتابی به زبان فارسی وجود داره ؟(کاغذی) - اگر کتابها الکترونیکی هست واقعا میشه اونا رو روی کامپیوتر یا گوشی خوند !؟ پدر چشم در نمیاد ؟! چیه خوب تجربش رو نداشتم و اینکه کتاب به زبان انگلیسی رو میشه جایی گیر آورد با قیمت مناسب؟ فک کنم ارجینال بخونی حالش بیشتر باشه نه ؟! دوست عزیز در مورد سوالی که پرسیدی : خوب اول این که کتاب چاپی در بازار موجوده ولی سانسور داره و ترجمه هم انچنان درجه ی یک نیست ولی در مجموع خوبه و برای خانواده هایی هم که نمی خوان بچه هاشون مطالب نامناسب برای سنشون بخونن خوبه . ترجمه ی اینترنتی هم هست که اون هم ترجمه اش درجه ی یک نیست ولی خوبه و سانسورش هم کمتره ولی جاهایی رو هم که سانسور کرده با علامت خاصی مشخص کرده که به شخصه برای خود من اعصاب خورد کن بود . فایل پی دی اف انگلیسیش هم هست که از همین سایت می تونی دانلود کنی . اما در مورد کتاب اورجینالش بگم که خودم تو شهر کتاب های شریعتی و میرداماد دیدم قیمت جلد اولش فکر می کنم حدود ۴۵ هزار تومنه که با توجه به قیمت اصلی پشت جلد کتاب که ۹ پونده و با توجه به قیمت ارز منطقیه . قیمت کل مجموعه اش هم همون طور که کیوان گفت حدود ۳۰۰ هزار تومنه . من خودم پیشنهاد می کنم فایل پی دی اف انگلیسیش رو بخون البته اگه زبانت خوبه و اگه خوشت اومد کتاب های اورجینالش رو بخر به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
titanium833 0 ارسال شده در آوریل 9, 2014 با تشکر از شما اساتید گرامی اره دارم انگلیسیشو میخونم ولی حس میکنم یه درصد زیادی از تمرکزم درگیر ترجمه متن میشه و نمیتونم کامل رو داستان تمرکز کنم دوستان کلا چند ترجمه اینترنتی وجود داره ؟ بهترینش کدومه؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در آوریل 9, 2014 با تشکر از شما اساتید گرامیاره دارم انگلیسیشو میخونم ولی حس میکنم یه درصد زیادی از تمرکزم درگیر ترجمه متن میشه و نمیتونم کامل رو داستان تمرکز کنم دوستان کلا چند ترجمه اینترنتی وجود داره ؟ بهترینش کدومه؟ جلد یک و دو ترجمه سحر مشیری ه. جلد سه رو ایشون چندین فصلش رو ترجمه کردن و ولش کردن. ترجمه کتاب سوم الان داره توسط سایت Winterfell ارائه می شه و تا فصل 55 پیش رفته. راجع به جلد یک و دو بحث خاصی وجود نداره ولی سر جلد سه اون اوایل خیلی ها ایراد می گرفتن که به پای ترجمه سحر نمی رسه و ... ولی خب الان نظرات متعادل تر شده و مترجما و ویراستارها بیشتر و پخته تر. مساله سانسور (به هیچ وجه مثل کتاب چاپی نیست ولی) هست و اسم ها و ... پ.ن: خوندن هر کتابی اوایلش سخته، مخصوصاً اگه زبان مادریت نباشه ولی خب هر چی بری جلو راحت تر می شه. (به سبکش عادت می کنی، یه سری لغات پر تکرار رو عادت می کنی بهشون و ... ) به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روس بولتون 34 ارسال شده در آوریل 9, 2014 خوندن فایل PDF انگلیسی رو پیشنهاد میکنم! شاید بعضی پاراگراف ها باشه که سه کلمه در میون یه لغت ناآشنا از توش در بیاد و باعث گمراهی بشه ولی اگه زبانت متوسط رو به بالا هم باشه کاملا متوجه میشی چی به چیه! اگر هم مثل من بخوای به شکل حرفه ای(خیر سرم!)ترجمه کنی و کامل متوجه بشی یه دیکشنری Advanced بذار کنار دستت(ترجیحا نسخه دیجیتال!)هر کلمه که گیر کردی معنیش رو سرچ کن! در کل کتاب بار ادبی نسبتا سنگینی داره و وقتی یه سری عبارت های کنایی توش رو به طور کامل متوجه میشی حس خیلی خوبی بهت دست میده و یه دمت گرم نثار مارتین میکنی! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
King Robert 0 ارسال شده در آوریل 9, 2014 با تشکر از شما اساتید گرامیاره دارم انگلیسیشو میخونم ولی حس میکنم یه درصد زیادی از تمرکزم درگیر ترجمه متن میشه و نمیتونم کامل رو داستان تمرکز کنم دوستان کلا چند ترجمه اینترنتی وجود داره ؟ بهترینش کدومه؟ ترجمه های فارسی توی نت هستند. کیفیتشون هم خوبه. دو تا کتاب اول ترجمه ی خانم مشیریه، سانسور هم نداره، کیفیتش هم خیلی خوبه. کتاب سوم هم تا نصفه عزیزان سایت وینترفل ترجمه کردند و بقیه اش هم در حال ترجمه است، سانسور داره ولی خیلی محدوده و به متن کتاب هم آسیبی وارد نشده و جاهایی که سانسور کردند مشخصه. با این وجود من بهت پیشنهاد می کنم اگه وقت آزاد داری متن انگلیسی رو بخونی، توی زبانت خیلی خیلی تاثیر مثبتی داره. اولش ممکنه اذیت بشی ولی بعدش سرعتت هم می ره بالا. خودت رو هم دست کم نگیر که زبان انگلیسیت خوب نیست، اکثر کسایی که خوندن (خودم به شخصه) اولش همین طورند. برای دیکشنری هم من همون گوگل ترنسلیت در کنار سایت thefreedictionary رو پیشنهاد می دم. یه سری اصطلاحا و اسامی رو هم می تونی تو خود گوگل سرچ کنی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر