تالیسا 1 ارسال شده در مه 12, 2014 به امید خدا توی میتینگ بعدی منم میام با خودم چندتا خنجر والرین استیل هم میارم تکلیفم رو با جورامون مشخص میکنم خنجر والرین؟!!! شما لنیسترا اصلا میدونین فولاد والرین چیه؟! یه شمشیر داشتین که به فنا دادینش! (اینم یادآوری که کم دیوونه تو اون خاندان ضاغارتیتون نبوده) هرچیم که از فولاد والرین داشتین یا دزدیدین یا سر قمار بردین یا عاریتیه! جالب اینه که اونیم که میدزدین یه دیوونهی دیگه به بادش میده. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiano 3 ارسال شده در مه 12, 2014 به امید خدا توی میتینگ بعدی منم میام با خودم چندتا خنجر والرین استیل هم میارم تکلیفم رو با جورامون مشخص میکنم خنجر والرین؟!!! شما لنیسترا اصلا میدونین فولاد والرین چیه؟! یه شمشیر داشتین که به فنا دادینش! (اینم یادآوری که کم دیوونه تو اون خاندان ضاغارتیتون نبوده) هرچیم که از فولاد والرین داشتین یا دزدیدین یا سر قمار بردین یا عاریتیه! جالب اینه که اونیم که میدزدین یه دیوونهی دیگه به بادش میده. قدرت و ثروتش رو داريم بازم ميدزديم و ميخريم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در مه 12, 2014 به امید خدا توی میتینگ بعدی منم میام با خودم چندتا خنجر والرین استیل هم میارم تکلیفم رو با جورامون مشخص میکنم خنجر والرین؟!!! شما لنیسترا اصلا میدونین فولاد والرین چیه؟! یه شمشیر داشتین که به فنا دادینش! (اینم یادآوری که کم دیوونه تو اون خاندان ضاغارتیتون نبوده) هرچیم که از فولاد والرین داشتین یا دزدیدین یا سر قمار بردین یا عاریتیه! جالب اینه که اونیم که میدزدین یه دیوونهی دیگه به بادش میده. قدرت و ثروتش رو داريم بازم ميدزديم و ميخريم و بازم ی احمق لنیستری به بادش میده به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiano 3 ارسال شده در مه 12, 2014 و بازم ی احمق لنیستری به بادش میده یه غریبه از شرق چی از شکوه و عظمت خاندان های وستروسی میدونه!! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در مه 12, 2014 والا من موندم شماها فکر نمی کنین اینهمه تناقض و جانبداری غیر معقول واسه خودتون مخربه؟ الان کافی بود یکی که پرش به پر یه استارکی اسنو ای گرفته بود یه شمشیر والرین به برین می داد، چه تاپیک ها که در وصف سخاوتش زده نمی شد. یه بارم که جیمی اومد به قسمش وفادار باشه و در حق یه بینوایی مثل برین لطف کنه از این ور گیر بدین و همزمان راجع به نگه نداشتن سایر قسم هاش از اون ور. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئن 22, 2014 دیروز من یکی از بهترین روز های زندگیم رو گذروندم با یکی از بهترین دوستانی که تا حالا داشتم. یه میتینگ کوچیک نغمه ای بین من و کیوان که که در اون تجربیات و نظرات سازنده ای رد و بدل شد. این میتینگ حدود ۵ ساعت به طول انجامید. هفته ی گذشته هم یه روز فوق العاده ی دیگه رو گذروندم با استاد آمون که اون روز هم واقعا بهم خوش گذشت هرچند که خیلی کوتاه بود اما باز هم نظرات و تجربیات سازنده ای رد و بدل شد. البته عکسی از این میتینگ موجود نیست. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 22, 2014 دیروز من یکی از بهترین روز های زندگیم رو گذروندم با یکی از بهترین دوستانی که تا حالا داشتم. یه میتینگ کوچیک نغمه ای بین من و کیوان که که در اون تجربیات و نظرات سازنده ای رد و بدل شد. این میتینگ حدود ۵ ساعت به طول انجامید. کیوان تو با مردان بی چهره در ارتباط نیستی؟ 3 تا عکس از تو، تو این تالار دیدم ولی هیچ کدوم صد در صد شبیه هم نیستن. چهرهت مدام داره عوض میشه استنیس، اصلا بهت نمی خوره 19 ساله باشی ! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئن 22, 2014 دیروز من یکی از بهترین روز های زندگیم رو گذروندم با یکی از بهترین دوستانی که تا حالا داشتم. یه میتینگ کوچیک نغمه ای بین من و کیوان که که در اون تجربیات و نظرات سازنده ای رد و بدل شد. این میتینگ حدود ۵ ساعت به طول انجامید. کیوان تو با مردان بی چهره در ارتباط نیستی؟ 3 تا عکس از تو، تو این تالار دیدم ولی هیچ کدوم صد در صد شبیه هم نیستن. چهرهت مدام داره عوض میشه استنیس، اصلا بهت نمی خوره 19 ساله باشی ! یعنی بیشتر می خوره؟ مثلا چقدر؟ من نمی دونم چرا همه فکر می کنن من سنم زیاده؟ فکر کنم هم استاد آمون و هم کیوان همین نظر رو داشتن!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئن 23, 2014 Azor Ahai » دوشنبه تیر 1, 93 1:37 am[/url]"]دیروز من یکی از بهترین روز های زندگیم رو گذروندم با یکی از بهترین دوستانی که تا حالا داشتم. یه میتینگ کوچیک نغمه ای بین من و کیوان که که در اون تجربیات و نظرات سازنده ای رد و بدل شد. این میتینگ حدود ۵ ساعت به طول انجامید. کیوان تو با مردان بی چهره در ارتباط نیستی؟ 3 تا عکس از تو، تو این تالار دیدم ولی هیچ کدوم صد در صد شبیه هم نیستن. چهرهت مدام داره عوض میشه استنیس، اصلا بهت نمی خوره 19 ساله باشی ! وقتی 5 ساعت بشینی حرف بزنی و موقع رفتن و 5 ثانیه آخر یادت بیافته عکس بگیری همین می شه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 23, 2014 یعنی بیشتر می خوره؟ مثلا چقدر؟ من نمی دونم چرا همه فکر می کنن من سنم زیاده؟ فکر کنم هم استاد آمون و هم کیوان همین نظر رو داشتن!!! نمی دونم والا، یه فامیلی داریم چهرهش شبیه تو هست ولی 26 سال سن داره پ.ن: نمی دونم چرا ولی هوس کردم این خاطره رو تعریف کنم! به محض اینکه 18 سالم شده بود رفتم یکی از این بانک ها تا یه حساب به اسم خودم باز کنم. خانم متصدی گفت چند سالته گفتم 18. یه چند ثانیه همین جور نگام کرد بعد گفت اصلا بهت نمی خوره؛ به نظرم 15-16 ساله هستی. آقایی که کنارش بود گفت کارت ملیت و شناسنامت رو بده. ( فاجعه اینجا بود که عکس هر دو عکس 4 سال پیشم بود و تو این مدت چهرهم کلی عوض شده بود ). آقاهه گفت این که مدارک خودت نیست! ( قیافه ی من در اون لحظه . قبلا برای مشخص کردن هویت خودت مدارک می دادی، حالا مدارک میدی، میگن ثابت کن ماله خودته ) هیچی دیگه یه چند ثانیه اون حرکت گربه ی شرک ( عکس پایینی ) رو زدم و ... . به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
QelThezad 0 ارسال شده در ژوئن 23, 2014 قیافه سن رو معلوم نمیکنه. منم 18 سالمه، ولی هر کی ببینه فکر میکنه بیست و خورده ای دارم. این هم عکسی از مونتن سریال که نقش یه مرد 50 ساله رو بازی میکنه، ولی فقط 26 سالشه و خیلی جوون تر میزده! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 23, 2014 @QelThezad: بله، درست می فرمایید، خاطره ای هم که تعریف کردم در مورد همین مطلب بود دیگه. حسابی زدیم به جاده خاکی، احساس می کنم ریگار با یه شیشه آتش وحشی منتظر نشسته تا یه پست بی ربط دیگه به موضوع بدم تا ... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Manuel 5 ارسال شده در ژوئن 25, 2014 تاپیک عمومی که بسته س. اومدم بگم دلم تنگ شده براتون. یاد ِ گردهمایی بخیر. . . به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در مه 10, 2015 خب حدودا یه هفته ست که نمایشگاه کتاب باز شده و بد نیست یه گردهمایی برای اعضا و علاقهمندان به نغمه ترتیب بدیم. پس دوستان ساکن تهران یا کسایی که در این بازه در تهران حضور دارن، پیشنهاداشون درمورد تاریخ میتینگ اعلام کنن تا هرچه سریعتر بتونیم یه تصمیمی راجع بهش بگیریم. ممنون به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در مه 10, 2015 پنجشنبه، جمعه باشه من میتونم بیام به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
استاد آمون 5 ارسال شده در مه 10, 2015 تو خود نمایشگاه؟ منم اگه آخر هفته باشه میتونم بیام. ساعتش خیلی مهم نیست. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روس بولتون 34 ارسال شده در مه 10, 2015 نمیشه سه شنبه همین هفته باشه؟! من احتمالا این سه شنبه میرم نمایشگاه! یه کمی فکر کنید شاید اون موقع وقتتون آزاد باشه! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در مه 10, 2015 من سه شنبه میانترم دارم و تا 4 دانشگاهم. زودتر از 5 نمیتونم برسم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روس بولتون 34 ارسال شده در مه 10, 2015 حیف... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در مه 10, 2015 چهارشنبه ترجیحا ظهر یا پنج شنبه من احتمالا برم دوباره خوبه اگه بشه ردیف کرد همدیگه رو ببینیم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در مه 11, 2015 خب فک کنم اکثرا بتونن 5شنبه بیان. ولی خب خیلی شلوغه 5شنبه ها. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Winterfell 0 ارسال شده در مه 11, 2015 تالیسا » دوشنبه اردیبهشت 21, 94 10:16 am[/url]"]خب فک کنم اکثرا بتونن 5شنبه بیان. ولی خب خیلی شلوغه 5شنبه ها. 5 شنبه هفته پیش که شلوغ نبود. ظاهرا" امسال نسبت به سالهای پیش کلا" خلوت تره. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در مه 11, 2015 خیلی خوبه یه گرد همایی برا بچه ها اونم تو نمایشگاه کتاب منم خیلی دوس دارم بیام شاید سه چار ساله سعی میکنم نمایشگاه های کتاب برم ولی نمیشه امسال خیلی جدی قصد کردم بیام و خوب کتاب پنجم نغمه رو هم ک میخوام یک ساله منتظرشم اگه اومدم به جمعتون میپیوندم اگه قابل بدونید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در مه 11, 2015 من نمی دونم چه علاقه و اصراری به نمایشگاه کتاب هست !!!!! اگه بخوای وقتی گرم نیست بری شلوغه، چه مسیر چه خودش ! فضای تحفه ای هم که نداره. بچه هام که خیلی پست نذاشتن اینجا. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
renly baratheon 1 ارسال شده در مه 11, 2015 با کیوان موافقم بدجور! هر سال با خودم عهد میکنم که دیگه پامو به نمایشگاه نذارم اما هر بار باز یه چیزی میشه که مجبور میشم برم و هر بار به خودم فحش میدم! امسال هم بر خلاف میل باطنیم دو بار رفتم نمایشگاه، دیگه تحمل دفعه سوم رو ندارم! اما اگه مثل پارسال برنامه میتینگ به جایی خارج از نمایشگاه منتهی بشه منم پایه ام! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر