Mahdi14 0 ارسال شده در اوت 21, 2014 من پايه ام ولي قطعا نه صدام خوبه نه نحوه تلفظم بازم اگه خواستيد اون شخصيتايي كه فقط يكبار ميان تو داستان رو ميتونم يكاريش كنم مثل مرت (اخر كتاب سوم) البته اگه بدردتون بخوره Sent from my iPhone using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در آوریل 20, 2015 هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی یا این تاپیک بخیر تابستون اومد و گذشت و دوباره فصل امتحانا شروع شده به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Jon Stark 0 ارسال شده در ژوئیه 26, 2015 خیلی هم عالی دوست عزیز بشخصه خیلی مشتاقم ولی واقعا وقتم نمیرسه اگر از راه دیگه ای میتونم کمک کنم بگو انجام شدش بدون به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 26, 2015 داداش داغ دلم رو تازه نکن یه نگاه ب تاریخ تاپیک و آخرین پست ها بنداز قدر ندونستن دوستان! البته بجز سینا و محمدرضا Sent from my C2005 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen1995 0 ارسال شده در نوامبر 15, 2018 سلام دوستان ببخشید نمیدونم کجا باید این موضوعو مطرح کنم من قبلا کتاب صوتی انگلیسی رو دانلود کردم ولی یه دونه فایل زیپش پاک شده الان ناقصه....پست مربوط بهشو پیدا نمیکنم....کسی میتونه کمکم کنه؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در نوامبر 15, 2018 در ۱ ساعت قبل، mohsen1995 گفته است : سلام دوستان ببخشید نمیدونم کجا باید این موضوعو مطرح کنم من قبلا کتاب صوتی انگلیسی رو دانلود کردم ولی یه دونه فایل زیپش پاک شده الان ناقصه....پست مربوط بهشو پیدا نمیکنم....کسی میتونه کمکم کنه؟ سلام دوست عزیز به تازگی سایت تغییراتی داشت. متاسفانه مجبور شدن کتابهای صوتی رو حذف کنن موقع تغییرات. فعلا نیست روی سایت به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر