تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 1, 2015 اپیزود هشتم اضافه شد. اپیزود 08 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 8, 2015 اپیزود نهم اضافه شد: اپیزود 09 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 پایان فصل پنجم اپیزود دهم هم اضافه شد: اپیزود 10 وااااای هیچ سالی از تموم شدن سریال انقد خوشحال نمیشدم همگی تا سال آینده با خیال این فصل خوش باشید؛ فعلا به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.i.S 0 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 تالیسا جان خسته نباشی، و پایان پروژه رو هم بهت تبریک میگم. باشه تا پروژه های بعدی :دی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 واقعا خسته نباشید میگم بهتون... خیلی زحمت کشیدید و امیدوارم همیشه موفق باشید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در ژوئن 16, 2015 تالیسا جان به خاطر زحماتت خیلی ممنون. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در ژوئن 16, 2015 تالیسا جان واقعا دستت درد نکنه. میدونم که تهیه زیرنویس اونم توی زمان کوتاه چقدر سخته. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Winterfell 0 ارسال شده در ژوئن 21, 2015 تالیسا عزیزممنون اززحماتت. فکر کنم به نوعی این فصل سریال برات زهر شد. :-/ من هنوز سریال رو ندیدم اما مطمئنم با توجه به شناختی که از دنیای نغمه داری ترجمه بی نقصی ارائه دادی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 21, 2015 جا داره منم تشکر کنم از تالیسا خیلی زحمت کشیدی من دوشنبه ها یکسره صفحه سایتی ک سریال رو میگیرم رو رفرش میکردم تا کیفیتی ک میخوام رو بذاره در مورد زیرنویس هم همینطور بود توی subscene صفحه فارسی مربوط ب سریال رو یکسره رفرش میکردم همیشه اولین زیرنویسی ک میومد واس شما بود خیلی خیلی ممنونم ازت راستی یچیز یادم رفت به یه بنده خدا ک سریال رو دنبال میکنه پیشنهاد کردم با زیرنویس شما ببینه اون بنده خدا هم خیلی تشکر کرد ازت خدا خیرت بده Sent from my C2005 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 ممنون از همگی بابت پیشنهادها و حمایتهاتون. امیدوارم سال دیگه هم بتونم همراه تون باشم. جا داره از اشکان عزیز هم تشکر کنم بخش بزرگی از کار به دوش اون بود و البته من رو تحمل میکرد و هر دوشنبه که خواب میموندم، منو بیدار میکرد . به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر