TheRedViper 0 ارسال شده در آوریل 21, 2016 دوستان از کجا میشه موزیک هایی که تا الان برای سریال ساخته شده رو جمعا دانلود کرد ؟ همشونو میخوام. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در آوریل 21, 2016 TheRedViper » پنج شنبه اردیبهشت 2, 95 9:28 pm[/url]"]دوستان از کجا میشه موزیک هایی که تا الان برای سریال ساخته شده رو جمعا دانلود کرد ؟ همشونو میخوام. در بخش دانلود های سایت موجود هستن به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsr 0 ارسال شده در آوریل 22, 2016 تاپیک فصل 6 سریال رو می زنید؟ میشه قبل از شروع سریال برای اولین تئوری سازی کرد تا قبل این فصل که همه چی اسپویل بود این سرگذشت آریا واقعا دوست دارم بدونم چی میشه! هیچ چشم اندازی نداره کاراکترش یه نظرسنجی هم در مورد برگشت جان یا برنگشتنش تو سریال بذارید. یا نه؟ چرا اینقدر ساکتید آخه؟ انگار تقصیر منه جان مرده به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TheRedViper 0 ارسال شده در آوریل 22, 2016 hamedsr » شنبه اردیبهشت 3, 95 1:07 am[/url]"]تاپیک فصل 6 سریال رو می زنید؟ میشه قبل از شروع سریال برای اولین تئوری سازی کرد تا قبل این فصل که همه چی اسپویل بود این سرگذشت آریا واقعا دوست دارم بدونم چی میشه! هیچ چشم اندازی نداره کاراکترش یه نظرسنجی هم در مورد برگشت جان یا برنگشتنش تو سریال بذارید. یا نه؟ چرا اینقدر ساکتید آخه؟ انگار تقصیر منه جان مرده اگه تاپیک فصل جدید زده بشه که عالیه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Winterfell 0 ارسال شده در آوریل 23, 2016 hamedsr » شنبه اردیبهشت 3, 95 1:07 am[/url]"]تاپیک فصل 6 سریال رو می زنید؟ میشه قبل از شروع سریال برای اولین تئوری سازی کرد تا قبل این فصل که همه چی اسپویل بود این سرگذشت آریا واقعا دوست دارم بدونم چی میشه! هیچ چشم اندازی نداره کاراکترش یه نظرسنجی هم در مورد برگشت جان یا برنگشتنش تو سریال بذارید. یا نه؟ چرا اینقدر ساکتید آخه؟ انگار تقصیر منه جان مرده تالار فصل 6 موجوده. هر تاپیکی بخواید می تونید اونجا بزنید و همه هم مشتاق بحث کردن رو تئوری ها هستیم. در مورد سرنوشت جان , بعد از تمام شدن فصل 5 سریال که داغ همه تازه بود, این تاپیک رو زدیم. می تونید اونجا بحث کنید. viewtopic.php?f=31&t=458 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در آوریل 28, 2016 سلام جورامون عزیز. خسته نباشید قسمتهای 12 و 13 و 14 فصل سوم به روایت تصویر لینک دانلود نداره. اگه ممکنه درستش کنید. ممنون. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در آوریل 28, 2016 Bliss » پنج شنبه اردیبهشت 9, 95 11:15 am[/url]"]سلام جورامون عزیز. خسته نباشیدقسمتهای 12 و 13 و 14 فصل سوم به روایت تصویر لینک دانلود نداره. اگه ممکنه درستش کنید. ممنون. سلام تو سایت هم جواب دادم. لینک دارن هر سه تا. زیر عکسها هست: https://westeros.ir/history-season-3-part-12-13-14/ که میشن اینها: https://westeros.ir/download/?did=423 https://westeros.ir/download/?did=424 https://westeros.ir/download/?did=425 هر سه تا رو هم تست کردم و درست بودن به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در آوریل 28, 2016 خطای 404 - یافت نشد متأسفانه صفحهی مورد نظر شما یافت نشد. اگر شما از طریق سایر وبسایتها به اینجا رسیدهاید، ممکن است صفحهی مورد نظر شما حذف و یا تغییر نام داده شده باشد. میتوانید جستجو کنید. جستجو جستجو نتایج پیشنهادی I've done a courtesy search for the term history season 3 part 12 13 14 for you. See if you can find what you're looking for in the list below. تاریخ به روایت تصویر .: تاریخ به روایت تصویر قسمت اول: خدایان وستروس قسمت دوم: پادشاه دیوانه قسمت سوم: حکمرانی ایریس از زبان تایوین قسمت چهارم: ایریس و بزرگان استارک قسمت پنجم: قیام رابرت قسمت ششم: قیام رابرت / تارگرین ها قسمت هفتم: عصر قهرمانان قسمت هشتم: فرزندان جنگل – انسانهای نخستین – اندال ها قسمت نهم: نبرد دشت آتش … ممنون از توجهتون لینک اصلی رو میزنم این ارور رو میده. زیر نویس رو هم اگه ممکنه لینکهاش رو بزارید ممنون. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در آوریل 28, 2016 از لینک های مستقیم که دادید دانلود کردم. ولی زیر نویس ندارم. ممنون میشم اگه لینک مستقیم زیر نویس ها رو هم بزنید. 9 و 10 و 11 صفحه هاش باز میشه، ولی نمیدونم اینا چرا اینطوری میشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsr 0 ارسال شده در آوریل 28, 2016 Bliss » پنج شنبه اردیبهشت 9, 95 1:41 pm[/url]"]از لینک های مستقیم که دادید دانلود کردم. ولی زیر نویس ندارم.ممنون میشم اگه لینک مستقیم زیر نویس ها رو هم بزنید. 9 و 10 و 11 صفحه هاش باز میشه، ولی نمیدونم اینا چرا اینطوری میشه. خب فکر کنم صفحه پیج این ویدیوها اصلا ایجاد نشده. https://westeros.ir/tag/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B3/ رو برچسب تاریخچه وستروس زدم، ولی آخرین عنوان ویدیو 11 بود. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در آوریل 28, 2016 Bliss » پنج شنبه اردیبهشت 9, 95 1:39 pm[/url]"]خطای 404 - یافت نشدمتأسفانه صفحهی مورد نظر شما یافت نشد. اگر شما از طریق سایر وبسایتها به اینجا رسیدهاید، ممکن است صفحهی مورد نظر شما حذف و یا تغییر نام داده شده باشد. میتوانید جستجو کنید. جستجو جستجو نتایج پیشنهادی I've done a courtesy search for the term history season 3 part 12 13 14 for you. See if you can find what you're looking for in the list below. تاریخ به روایت تصویر .: تاریخ به روایت تصویر قسمت اول: خدایان وستروس قسمت دوم: پادشاه دیوانه قسمت سوم: حکمرانی ایریس از زبان تایوین قسمت چهارم: ایریس و بزرگان استارک قسمت پنجم: قیام رابرت قسمت ششم: قیام رابرت / تارگرین ها قسمت هفتم: عصر قهرمانان قسمت هشتم: فرزندان جنگل – انسانهای نخستین – اندال ها قسمت نهم: نبرد دشت آتش … ممنون از توجهتون لینک اصلی رو میزنم این ارور رو میده. زیر نویس رو هم اگه ممکنه لینکهاش رو بزارید ممنون. Bliss » پنج شنبه اردیبهشت 9, 95 1:41 pm[/url]"]از لینک های مستقیم که دادید دانلود کردم. ولی زیر نویس ندارم.ممنون میشم اگه لینک مستقیم زیر نویس ها رو هم بزنید. 9 و 10 و 11 صفحه هاش باز میشه، ولی نمیدونم اینا چرا اینطوری میشه. خب فکر کنم صفحه پیج این ویدیوها اصلا ایجاد نشده. https://westeros.ir/tag/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B3/ رو برچسب تاریخچه وستروس زدم، ولی آخرین عنوان ویدیو 11 بود. الان باید درست شده باشه. یه تست بکنید لطفا: https://westeros.ir/history-season-3-part-12-13-14/ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sr Baristan 0 ارسال شده در مه 2, 2016 سلام من برگشتم دوستان دلم واقعا براتون و برای وستروس البته خیلی تنگ شده بود امیدوارم بتونم دوباره فعال باشم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در مه 2, 2016 ممنونم جورامون عزیز درست شد. از توجه و راهنماییتون بسیار سپاسگزارم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در مه 3, 2016 آقا یه چت باکس از این ناقابلا بزنید یکم وقت بگذرونیم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
The Hound 0 ارسال شده در مه 3, 2016 فرشید واترز » سه شنبه اردیبهشت 14, 95 5:51 pm[/url]"]آقا یه چت باکس از این ناقابلا بزنید یکم وقت بگذرونیم قبلا پرسیده بودم،فک کنم جوارمون گفت برای این قالب سایت چت باکس بدرد بخوری وجود نداره، @جوارمون : اگه میشد خیلی خوب میشد(!) به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در مه 27, 2016 رئالی داریم اینجا ؟ :دی امیدوارم فردا قهرمان شیم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در مه 27, 2016 فرشید واترز » جمعه خرداد 7, 95 7:36 pm[/url]"]رئالی داریم اینجا ؟ :دی امیدوارم فردا قهرمان شیم تو کل دنیا از من دو آتیشه تر پیدا نمی کنی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در مه 28, 2016 جیمی لنیستر در سن سیرو بذای تماشای فینال سی ال http://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user7163/photo_2016-05-28_22-51-48.jpg شنیدم امیلیا کلارک هم گفته امیدوارم رئال ببره ولی لینک ندارم http://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user7163/photo_2016-05-28_22-51-48.jpg به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در مه 28, 2016 تبریک به دوستان رئالی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در مه 29, 2016 بازیگر نقش جیمی لنیستر در کنار میشل سالگادو اسطوره رئال مادرید امروز صبح دیشب هم بازی رو دید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2016 لطفا تاپیک قسمت هفتم رو بزنید بحث کنیم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در ژوئن 7, 2016 بازیگر نقش مانتین یه ویدیو داده بیرون که توش کریستیانو رونالدو رو تهدید میکنه که توی یورو به ایسلند گل نزنه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرشید واترز 0 ارسال شده در ژوئن 10, 2016 اصلا فوتبالی اینجا داریم یا نه ؟ توی یورو طرفدار چه تیمی هستید ؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جانکویل 0 ارسال شده در ژوئن 14, 2016 فرشید واترز » جمعه خرداد 21, 95 8:49 am[/url]"]اصلا فوتبالی اینجا داریم یا نه ؟ توی یورو طرفدار چه تیمی هستید ؟ اسپانیا اما نگاه نمکنم امسال. فقط گاهی نتایجو میشنوم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsr 0 ارسال شده در ژوئن 23, 2016 فرشید واترز » جمعه خرداد 21, 95 8:49 am[/url]"]اصلا فوتبالی اینجا داریم یا نه ؟ توی یورو طرفدار چه تیمی هستید ؟ فوتبالی هستم، ولی امسال بازی ها جذابیت قبل رو نداره با این سیستم جدید! طرفدار تیم خاصی نیستم، ولی از بازی کرواسی خوشم اومد ... اسپانیا رو هم فقط به خاطر اینیستا دوست دارم ) نه بیشتر. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر