خانه > مقالات > پنج اژدهایی که شایسته حضور بیشتری در فصل سوم «خاندان اژدها» بودند.

پنج اژدهایی که شایسته حضور بیشتری در فصل سوم «خاندان اژدها» بودند.

از اژدهایانی که پنهان نگه داشته شدند تا اژدهایانی که فقط چند بار شاهد حضورشان بودیم؛ این‌ها اژدهایی برای فصل سوم هستند که سزاوار حضور زمان بسیار بیشتری در صفحه نمایش بودند.

سایرکس

عجیب است که در فصلی که رینیرا به معنای واقعی کلمه ملکه هفت پادشاهی می‌شود، ما به سختی اژدهای او را می‌بینیم.
نمی‌گویم سایراکس را اصلاً ندیدیم، چون چند لحظه خوب و مناسب داشتیم. یکی از بهترین لحظات، جاه‌طلبانه‌ترین صحنه اژدها در کل سریال تا به امروز بود؛ صحنه‌ای که احساس می‌شد پول هنگفتی خرج صفحه تلویزیون شده تا اژدهایان تا حد ممکن واقعی به نظر برسند و سایرکس هم بخشی از آن نبرد اژدهایان بود.

اما برای یک ملکه‌ اژدهاسوار، به نظر می‌رسید همه مشغول سواری هستند و رینیرا فقط… در داخل قلعه گیر کرده است. البته می‌توان گفت دلیلش این است که او ملکه است و نمی‌تواند خودش را به خطر بیندازد، اما قطعاً لحظاتی در طول فصل وجود داشت که استفاده از سایرکس می‌توانست به حل بسیاری از مشکلات کمک کند.

در هر صورت، با تایید فصل چهارم به عنوان فصل پایانی، امیدوارم با توجه به پیوند خاص سایرکس با رینیرا، او را بسیار بیشتر ببینیم.

سان‌فایر

صریح بگوییم، من از اگان در این فصل و روند داستانی‌اش خوشم آمد. به همین دلیل وقتی مشخص شد سان‌فایر پس از جراحات شدیدش در «نبرد روکس‌ رست» هنوز زنده است، تنها چیزی که به ذهنمان رسید این بود: «ما حضوری بیشتری از اژدهای زامبی! می‌خواهیم»

البته این واقعاً یک اژدهای زامبی نیست (نه مانند ویسریون در بازی تاج‌وتخت) اما می‌خواهیم ببینیم آیا به نوعی قدرتی یا نیرویی به دست آورده است یا خیر. احساس می‌شد ما فقط آن صحنه بسیار جذاب را با حضور اگان و سان‌فایر در پس‌زمینه داشتیم و بعد دیگر هیچ چیز به ما داده نشد. در فصل چهارم واقعا نیاز به حضور بسیار بیشتری از سان‌فایر داریم!

دریم‌فایر

برای فصلی که تمرکز بسیار زیادی روی هلینا داشت، گویی اژدهای او کلاً به فراموشی سپرده شده بود. البته او در دراگون‌پیت محبوس بود، بنابراین اژدهایانی که آنجا هستند به ندرت دیده می‌شوند. اما فکر می‌کنیم که باید او را بیش از یک بار می‌دیدیم.

تنها زمانی که دریم‌فایر را دیدیم در یکی از رؤیاهای هلینا بود که رویداد خاصی را پیش‌بینی می‌کرد که ممکن است بعداً در سریال رخ دهد. ما هرگز سواری گرفتن از او یا حتی تعامل هلینا با این موجود را ندیدیم. واقعاً مایه تأسف بود، به‌ویژه از آنجا که دریم‌فایر در مقایسه با بسیاری از اژدهایان دیگر ظاهری بسیار متفاوت داشت.

ویگار

این موضوع نیازی به گفتن ندارد. در دو فصل گذشته، ویگار اژدهایی در مرکز توجه بوده است. او بزرگ‌ترین اژدها در کل سریال است و بلای جان همه به‌جز ایموند بوده است؛ و تازه حتی در مورد ایموند هم به نظر می‌رسد که او کاملن نمی‌تواند اژدها را کنترل کند.

اما ما ویگار را در فصل سوم عملا فقط یک بار دیدیم و همین. تنها زمانی که ایموند را به هارن‌هال برد و بعد رسماً غیبش زد. ما هنوز نمی‌دانیم ویگار اصلاً کجاست یا چه شده؟ یعنی اژدهایی به این عظمت فقط دارد جایی برای خودش پرسه می‌زند و کاملاً ناشناخته است؟
چطور اژدهایی به این بزرگی را گم می‌کنید؟! فصل چهارم بهتر است او را برگرداند.

کانیبال

شاید این پیش‌نمایشی کوچک از چیزی باشد که من برای فصل چهارم می‌خواهم، اما تیم تولید بارها و بارها اشاره کرده است که «کانیبال» ممکن است در فصل چهارم ظاهر شود و بزرگ‌ترین گلایه این است که ما این اژدها را در تمام طول فصل سوم ندیدیم. هنوز هیچ‌کس حتی به نام او اشاره هم نکرده است.

اگر نمی‌دانید کانیبال کیست، او اژدهایی است که اساساً اژدهایان دیگر را می‌خورد. نه اژدهایان بالغ و کامل، بلکه لاشه‌ها و همچنین اژدهایان نوزاد و تخم‌های آن‌ها را، رایان کندال اشاره کرده بود که اژدهایان وحشی دیگری نیز در سریال ظاهر خواهند شد و طرح‌های تولیدی حتی نشان داده‌اند که طراحی‌های کانیبال در قالب‌های هنری مورد بحث قرار گرفته‌اند.

با آمدن فصل چهارم و فرا رسیدن مرگِ اژدهایان بسیار زیادی در آینده نزدیک، الان زمان ایده‌آلی است که او را وارد ماجرا کنند، فقط برای اینکه طرفداران را تا حد مرگ بترسانند که اژدهایان می‌توانند اژدهایان دیگر را بخورند. ایده‌ی جذابی خواهد بود. اما فقط زمان مشخص خواهد کرد. راستش را بخواهید، اگر فقط سه تا از اژدهایان بالا کمی بیشتر در فصل چهارم حضور داشته باشند، مایه خوشحالی خواهد بود!

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*