خانه > اخبار > اخبار سریال > «خاندان اژدها» در برابر «حلقه‌های قدرت»: نقاط ضعف و قدرت!

«خاندان اژدها» در برابر «حلقه‌های قدرت»: نقاط ضعف و قدرت!

ماه آینده برای طرفداران فانتزی بسیار خوشحال‌ کننده می‌باشد زیرا دو تا از بهترین فرانچایزهای فانتزی قرار است با سریال‌هایی پرخرج به میادین بازگردند. اول از همه «خاندان اژدها» را خواهیم داشت و به فاصله‌ی دو هفته، «حلقه‌های قدرت» نیز وارد میدان می‌شود.

نه تنها هر دو سریال، اسپین‌آف دو تا از بهترین فرانچایزهای دنیای فانتزی، بلکه هر دو پیش‌درآمدی بر فیلم/سریال اصلی دنیای خود هستند. و صد البته که نویسنده‌ی هر دو دنیا، دو عدد R به‌عنوان اسم میانی خود دارند!

همچین رویدادی را درست در همین فصل، برای ژانر علمی-تخیلی تجربه کردیم، هر دو فرانچایز استار وارز و استار ترک با سریال‌های خودشان به رقابت پرداختند و هر کدام بیننده‌های خودشان را جذب کردند. شرایط برای «خاندان اژدها» و «حلقه‌های قدرت» نیز به همین شکل است، با این حال موانعی بر سر راه این دو سریال وجود دارد.

احتمالاً برایتان سخت باشد که باور کنید، قسمت اول «بازی تاج و تخت» تنها ۲/۲ میلیون بیننده داشت و در مجموع فصل اول توانست ۳/۰۴ میلیون بیننده را جذب کند، در حالی که سال ۲۰۱۹، قسمت اول فصل ۸، ۱۱/۷۶ میلیون بیننده داشت. «بازی تاج و تخت» تبدیل به یک پدیده‌ی فرهنگی تمام عیار برای مخاطبان تلویزیون شد، حتی می‌توان گفت که اگر نه بهترین، حداقل یکی از بهترین برنامه‌های تلویزیونی قرن بیست و یکم بود. حتی پس از اتمام سریال، همچنان یکی از برترین‌های استریم HBO Max می‌باشد و مخاطبان یا برای بازبینی یا برای اولین بار، به تماشای این سریال می‌نشینند.

با آن‌که تنها سه سال از اتمام مجموعه‌ی اصلی می‌گذرد، طرفداران بسیار دلتنگ آن تجربیات فرهنگی هستند و امید دارند «خاندان اژدها» آن تجربیات را برایشان زنده کند.

با آن‌که «بازی تاج و تخت» یکی از پرمخاطب‌ترین سریال‌های تاریخ بود، با قسمت پایانی مناقشه‌ برانگیزش یکی از جنجالی‌ترین پایان‌های تاریخ تلویزیون را نیز دارا بود. این باعث می‌شود «خاندان اژدها» کار سختی را برای جذب کردن دوباره‌ی مخاطبینی که به‌ دنبال فصل پایانی «بازی تاج و تخت» مجموعه را کامل رها کردند، داشته باشد.

بنابراین، اسپین‌آف یک سریال پر‌مخاطب که در فصل آخر موفق نبوده، یکی از نقاط ضعف «خاندان اژدها» می‌باشد. مانند آخرین سری سریال “Dexter: New Blood” و سریال “How I Met your Father”.

با این‌حال، «خاندان اژدها» امیدوار است زور خاطرات خوش مخاطبین از «بازی تاج و تخت» به خاطرات بدشان بچربد.

طرفداران «ارباب حلقه‌ها» و «تالکین» به وجود فواصل طولانی میان فیلم‌ها عادت دارند. بین آخرین فیلم از سه‌گانه‌ی «ارباب حلقه‌ها» و اولین فیلم از سه‌گانه‌ی «هابیت» یک فاصله‌ی ۹ ساله وجود داشت، و اکنون نیز فاصله‌ای مشابه و ۸ ساله میان آخرین فیلم از سه‌گانه‌ی «هابیت» و سریال «حلقه‌های قدرت».

اولین فیلم سه‌گانه‌ی «هابیت» با بازگرداندن نوستالژی سرزمین میانه توانست موفقیت چشمگیری را کسب کند، حال نه تنها کسانی که ۸ سال، بلکه اشخاصی که از زمان اکران اولین فیلم سه‌گانه‌ی «ارباب حلقه‌ها» تاکنون، یعنی مدت ۲۱ سال، در انتظار تجربیات بیشتر از سرزمین میانه بودند، چشم‌انتظار این سریال هستند.

در حالی که «تالکین» نویسنده و خالق سرزمین میانه می‌باشد، دومین شخص مهم در فرانچایز «ارباب حلقه‌ها» کسی نیست جز «پیتر جکسون»، کارگردان مجموعه. با آن‌که مجموعه‌ کتاب‌های «ارباب حلقه‌ها» به‌صورت جهانی بسیار موفق بودند، فیلم‌های «پیتر جکسون» مجموعه را وارد سطح جدیدی از مخاطبین در سراسر دنیا کرد.

«ارباب حلقه‌ها: بازگشت پادشاه» یکی از اولین فیلم‌هایی بود که به فروش جهانی ۱ میلیارد دلاری رسید. در مجموع ۶ فیلم جکسون توانستند ۵ میلیارد دلار در باکس آفیس بفروشند.

«حلقه‌های قدرت» نزدیکی بسیار زیادی به ایده‌ها و تعاریف «پیتر جکسون» از «ارباب حلقه‌ها» دارد، طبیعتاً به نمایش گذاشتن اولین لایو-اکشن از سرزمین میانه که «پیتر جکسون» در آن دستی ندارد حرکتی جسورانه است.

پیش‌درآمد بودن سریال باعث ایجاد تفاوت‌های خلاقانه‌ای بین سریال و فیلم‌های اصلی می‌شود، با این‌حال به احتمال زیاد بررسی‌های زیادی در رابطه با رویکردهای مختلف «حلقه‌های قدرت» با انتخاب‌های اقتباسی جکسون برای سرزمین میانه وجود دارد و می‌تواند باعث پیروزی یا شکست سریال شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*