خانه > اخبار > اخبار سریال > با تمدید «شوالیه‌ای از هفت پادشاهی»، منحصر به‌ فردترین داستان دانک و اگ را روی صفحه خواهیم دید.

با تمدید «شوالیه‌ای از هفت پادشاهی»، منحصر به‌ فردترین داستان دانک و اگ را روی صفحه خواهیم دید.

اچ‌بی‌او اعلام کرده که سریال «شوالیه‌ای از هفت پادشاهی» همراه با «خاندان اژدها» برای یک فصل دیگر تمدید شده است. فصل اول در ۱۸ ژانویه ۲۰۲۶ پخش می‌شود و ماجراجویی تازهٔ دانک و اگ در سال ۲۰۲۷ ادامه خواهد یافت.

فصل اول اقتباسی از «شوالیه‌ی پرچین» است و انتظار می‌رود فصل دوم به سراغ «شمشیر سوگندخورده» برود؛ متفاوت‌ترین داستان دانک و اگ. برخلاف دو داستان دیگر که در فضای مسابقات رخ می‌دهند، «شمشیر سوگندخورده» در روستاهای ریچ و در میان خشک‌سالی شدید جریان دارد و محور آن، نزاع سیاسی دو خاندان همسایه بر سر مالکیت یک رودخانه است. دانک در میانه‌ی این درگیری تلاش می‌کند راه‌حلی کم‌خطر پیدا کند.

این فصل به بخش مهمی از تاریخ وستروس نیز می‌پردازد؛ از جمله پیامدهای نخستین شورش بلک‌فایر که همچنان بر فضای سیاسی هفت پادشاهی سایه انداخته است. همچنین احتمال دارد طاعون بزرگ بهار که بین دو داستان اول و دوم رخ داده در سریال برجسته شود.

یکی از شخصیت‌های مهمی که در این فصل معرفی می‌شود بانو روهان وبر یا بیوهٔ سرخ است؛ شخصیتی تأثیرگذار و پررنگ که برخوردش با دانک نقش مهمی در روند داستان دارد.

فصل دوم فضای تیره‌تری نسبت به فصل اول خواهد داشت، زیرا وستروس هنوز از آثار طاعون و خشک‌سالی آسیب دیده است. با این حال، رابطه‌ی صمیمی و شوخ‌طبعانه‌ی دانک و اگ همچنان یکی از نقاط قوت اصلی سریال باقی می‌ماند.
برای آشنایی بیشتر با این داستان‌ها، بهترین گزینه کتاب «شوالیه‌ای از هفت پادشاهی» اثر جُرج آر. آر. مارتین است که هر سه رمان دانک و اگ را یک‌جا منتشر کرده است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*