خانه > مقالات > از والریا تا خرابه های اشوال؛نگاهی به شباهت میان دنیای نغمه آتش و یخ با آثار انیمه ای

از والریا تا خرابه های اشوال؛نگاهی به شباهت میان دنیای نغمه آتش و یخ با آثار انیمه ای

قسمت سوم- akame ga kill

این سری را نیز میتوان در مجموعه آثار های خوبی دسته بندی کرد که با ارائه داستانی جذاب و شخصیت پردازی بسیار خوب مخاطب را تا آخرین لحظات به پای تلویزیون می نشاند. سریالی سراسر از صحنه های اکشن و نفسگیر و البته شباهاتی مثال زدنی به دنیای نغمه تبدیل به یکی از مجموعه های جذاب برای طرفداران بازی تاج و تخت نیز به شمار میرود. امروز در سومین شماره از سری مقالات شباهت های آثار انیمه ای با دنیای بازی تاج و تخت نگاهی به سری جذاب «اکامه گا کیل» خواهیم داشت؛ باما همراه باشید.

ظلم پادشاهی-نارضایتی عمومی

اگر ابتدای دوران سلطنت جافری را خوب به یاد داشته باشیم به دلیل تهاجم قوای شمالی به رهبری راب استارک به سرزمین های جنوبی تخت آهنین مجبور شد با افزایش هزینه های عمومی و مالیات هایی سرسام آور جنگ را در جبهه شمالی پایدار نگه دارد. هرچند این قضیه نه در ابعاد میدانی تاثیر گذار بود و نه در بعد سیاسی. اما وضعیت برای مردم پایتخت به شکلی باورنکردنی سخت میشود به طوری که بعضی از آنان دست به شورش هایی نیز در سطح شهر و حتی ابعاد کشوری هم میزنند. در داستان اکامه نیز هنگامی که جنگ های سرسام آور خزانه پادشاهی را تقریبا خالی میکند امپراطور مجبور میشود تا مشابه اقدامات جافری را اینبار علیه تمام سطح کشور انجام دهد که در نهایت موجب به پا خواستن مخالفین در اکثر نقاط میشود.

پلیس امپراتوری-نگهبانان شهر

چه در بارانداز پادشاه و چه امپراتوری همیشه برای اجرای قوانین و یا ماموریت هایی امنیتی نیاز به حرکت دادن ارتش نیست. تنها تشکیل یک واحد نظامی کوچک اما کاربردی میتواند تمام این قضایا را تا حد زیادی ساده کند. نگهبانان شهر و یا به اصطلاح سیتی واچ ها در دنیای نغمه تقریبا نقشی مشابه پلیس شهری را ایفا میکنند؛ آنها که معمولا وظیفه اصلیشان به محافظت از اشخاص معروف و حفظ امنیت پایتخت برمیگردد در وقایع سریال و رمان ها زمانی نقششان جدی میشود که به ادارد استارک برای خلع مقام کردن جافری خیانت میکنند و از جهاتی میتوان آنها را یکی از دلایل شکست میدانی ند استارک ارزیابی کرد. پلیس امپراطوری در پایتخت هم تقریبا از وظایف یکسانی برای برقراری نظم،محافظت از مکان های مهم و البته مقابله با عناصر شورشی بهره میبرد. همچنین هردوی این تشکیلات توسط پادشاهی و امپراتوری از اهمیت بالایی برخودار هستند.

ارتش انقلابی و گروه نایت راید-جلوه ای متفاوت از انجمن برادری بدون پرچم

پس از به وجود آمدن نارضایتی های بزرگ بعد از شعله ور شدن آتش جنگ در ریورلندز و کشتار افسرانی که از سوی ادارد به رهبری بریک دونداریون که برای دستگیری کوه حرکت کرده بودند به تدریج قوای شمالی نیز وارد میدان شد و لنیسترها علیه بزرگترین دشمنانشان در صد سال اخیر روبرو میشوند. در این میان شماری از افسران نظامی استورمز لندی و شمالی در کنار لرد بریک که از مرگ بازگشته بود و تورس انجمنی نظامی با هدف مقابله با قوای لنیستر در ریورلندز و حتی وسترلندز و به نام انجمن برادری بدون پرچم تشکیل میدهند. ارتش انقلابیون هم پس از ستم امپراتوری با هدف پاکسازی کشور از سران فاسد تشکیل شده و در دل آن گروهی شامل افرادی نابغه در زمینه نظامی برای ترور مستقیم سلطنتی ها رشد میکند. این گروه در ابتدا بسیار محدود است ولی در نهایت اصلی ترین نقش را در مقابله با پادشاهی ایفا میکند.

۱ دیدگاه

  1. بنظرم داستان مارتین حتی با شاهنامه هم در ارتباط هست
    اژدها سوار ها موهای نقره ای یا همون تقریبا سفید رنگ دارن
    مثل زال ما
    یا دیواری که ما میگیم کوروش کشیده که قوم عجوج و معجوج وارد سرزمینمون نشن

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*