خانه > اخبار > اخبار سریال > جورج آر.آر مارتین در مورد این که چرا ژانر فانتزی/علمی-تخیلی این روزها کمتر خوش‌بینانه است صحبت می‌کند.

جورج آر.آر مارتین در مورد این که چرا ژانر فانتزی/علمی-تخیلی این روزها کمتر خوش‌بینانه است صحبت می‌کند.

جورج آر.آر مارتین به تازگی مهمان برنامه‌ی The Late Show بود و درباره‌ی کتاب جدیدش، خاندان اژدها و بادهای زمستان صحبت کرد.

مارتین به اژدهایان خاندان اژدها اهمیت می‌دهد.

او می‌گوید:

«من می‌خواستم اژدهایان کاراکتر باشن، شخصیت قوی‌تری داشته باشن و ظاهرشون با هم متفاوت باشه که وقتی یکی‌شون رو روی صفحه می‌بینید، سریع بفهمید این ویگاره، این کراکسیسه، این سی‌اسموکه و …، هم می‌خواستم به نسبت سریال اول (بازی تاج و تخت) رنگارنگ‌تر باشن.»

با وجود حدود ۱۷ الی ۲۰ اژدها (بسته به این که کجای داستان هستیم) در این مورد مشکلی وجود نخواهد داشت. اژدهایان خاندان اژدها بسیار متمایزتر از دروگون، ریگال و وسریون در بازی تاج و تخت به نظر می‌رسند.

خاندان اژدها برای تخت آهنین هم طراحی متفاوتی به نسبت بازی تاج و تخت در نظر گرفته است که در کتاب‌های مارتین بسیار بزرگ‌تر از آن چیزی است که روی صفحه‌ی نمایش می‌بینیم. مارتین در این باره گفت:

«ما [در بازی تاج و تخت] استیجی که سقفش به اندازه‌ی کافی بلند باشه که [تخت آهنین رو] جا بده نداشتیم، اما [در خاندان اژدها] تونستیم گسترشش بدیم.»

تمام کردن بادهای زمستان مدتی زمان می‌برد.

مارتین درباره‌ی این کتاب گفت:

«من دارم بادهای زمستان رو پیش می‌برم اما هنوز تموم نشده. فکر می‌کنم کتاب خیلی بزرگی بشه.»

در کل مارتین فکر می‌کند حدود سه چهارم کتاب را تمام کرده است. داستان‌های کامل از زاویه‌ی دید بعضی کاراکتر‌ها را هم نوشته است. «اما بقیه رو نه. یه مدتی وقت می‌گیره».
مجری برنامه استیون کولبرت پرسید: «خب، ۱۰ سال زمان برای طی کردن ۷۵ درصد راه یعنی؟».
اما مارتین درباره‌ی زمان پایان کار حدسی نزد و فقط گفت: «ناراحت‌کننده‌ست، ناراحت‌کننده‌ست.»

در پایان مصاحبه مارتین و مجری درباره‌ی تفاوت داستان‌های علمی-تخیلی خوش‌بینانه‌ای که مارتین با آن‌ها بزرگ شده و داستان‌های بدبینانه‌تری که امروزه مد شده‌اند صحبت کردند. این داستان‌ها از جهش‌های تکنولوژیکی بزرگ آن روزها نشأت می گرفتند. مارتین گفت:

«من هیچ‌وقت پیش‌بینی نمی‌کردم که ما به ماه بریم و دیگه رفتن به ماه رو متوقف کنیم. که به مریخ نریم و یه جورهایی کلاً برنامه‌ی فضایی رو کنار بذاریم.»

او ادامه داد:

«ناگهان جنگ اتمی هر روز ممکن‌تر به نظر می‌رسه. برگشته. ممکنه یه جنگ اتمی داشته باشیم، و بیماری‌های پاندمیک جدید داریم. پس به راحتی می‌شه فهمید چرا نویسنده‌ها و در کل مردم ممکنه در مواجهه با این که نه تنها پیشرفتی وجود نداره، بلکه ممکنه به مشکلات قبل برگردیم و حتی میزبان مشکلات جدیدی باشیم، بدبین‌تر بشن.»

مارتین درباره‌ی داستان‌های علمی-تخیلی قدیمی گفت:

«همیشه یه سری آدم خوب وجود داشتن که با هم متحد می‌شدن و تمدن رو از نو احیا می‌کردن و حتی اگه زمینه‌ی داستان وحشتناک بود، خوش‌بینی وجود داشت.»
«می‌تونیم درباره‌ی تغییر اقلیم خوش‌بین باشیم؟ اگه پوتین واقعاً از بمب‌های اتمی استفاده کنه چی‌کار قراره بکنیم؟ من آرزو می‌کنم یه اژدها داشتم تا می‌تونستم به کرملین پرواز کنم.»

تماشاگران بعد این جمله مارتین را تشویق کردند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*